Beroeps-aansprakelijkheid voor de bewindvoerder
“Snel, moeiteloos en efficient.
En uiteraard de beste premie.”
Ingeborg
— bewindvoerder
In samenwerking met de beroepsorganisatie
In samenwerking met de beroepsorganisatie
Onze verzekeringen
meer verzekering, minder premie
Covermij heeft in samenwerking met de verzekeraar Allianz en NBBI een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. De verzekering kent ruime verzekeringsvoorwaarden voor de dagelijkse praktijk van de bewindvoerder. De nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt vergaande dekking voor de aansprakelijkheid van de bewindvoerder ten gevolge van advies- en beroepsfouten.
Voor de bewindvoerder
Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw onderneming tegen de gevolgen van claims wanneer u of een medewerker een beroepsfout maakt. Bijvoorbeeld als u of een ondergeschikte een verkeerd advies geeft en uw client hierdoor financieel nadeel oploopt. De verzekering is specifiek gericht voor de risico’s van de bewindvoerder en voldoet aan de eisen die de Rechtbank stelt aan een verzekering.
Waarom Covermij?
Voor en door bewindvoerders
Aantrekkelijke premie t.o.v. reguliere verzekeringen
De polis kent een extra gratis cyber-dekking tot EUR 15.000
Met een paar klikken online geregeld!
Waarom een verzekering?
Aangeboden door eigen beroepsorganisatie
Lagere premie dan reguliere verzekeraars
Afgestemd op de eigen beroepsgroep
Met een paar klikken online geregeld!
Veelgestelde vragen
Voor wie is de verzekering bestemd?
De verzekering is bestemd voor de bewindvoerder en of schuldhulpverlener, lid van de NBBI. De verzekering is ontwikkeld in samenspraak met de NBBI voor en door leden.
Wie zijn verzekerd?
Naast de bewindvoerder zelf behoren tot de verzekerden; de ondergeschikten, vennoten, compagnons, maten, bestuurders, commissarissen en toezichthouders van de verzekeringnemer (rechtspersoon). Hiertoe behoren ook tijdelijke krachten, stagiaires, inleenkrachten voor zover zij werkzaamheden uitvoeren voor de verzekeringnemer.
Wat biedt de verzekering?
De verzekering is een combinatie van beroeps- en bedrijfs- aansprakelijkheid. Kort gezegd; de bedrijfsaansprakelijkheid dekt aansprakelijkheid voor materiële schade aan personen en zaken. De beroepsaansprakelijkheid dekt de aansprakelijkheid voor financiële schade als gevolg van een fout in uw advisering.
Waar vind ik meer informatie?
Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzekering. U kunt ook vrijblijvend advies vragen aan een van de adviseurs. Bel met telefoon;
010 333 1151