Beroeps- aansprakelijkheid in het kort ...
Beroepsaansprakelijkheid voor de bewindvoerder
Stel zelf online uw verzekering samen
Bijzonder introductietarief als u vóór 1 maart 2024 de aanvraag indient.
Al vanaf
495,00 euro
per jaar
Stel uw verzekering samen en bereken direct uw premie
In overleg met de beroepsorganisatie
In samenwerking met de beroepsorganisatie
Onze verzekeringen
meer verzekering, minder premie
Covermij heeft in samenwerking met de verzekeraar Allianz en in afstemming met de NBBI een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. De verzekering kent ruime verzekeringsvoorwaarden voor de dagelijkse praktijk van de bewindvoerder. De nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt vergaande dekking voor de aansprakelijkheid van de bewindvoerder ten gevolge van advies- en beroepsfouten. Bovendien behoort de premie tot de aantrekkelijkste in de markt. Bereken uw premie en bekijk wat u kunt besparen.
Wel verzekerd
Schade ontstaan door een beroepsfout
Medewerkers, stagiaires, vrijwilligers
Kosten van juridische hulp en verweer
Juridische hulp bij tuchtrecht-procedure
Niet verzekerd
Niet op tijd uitvoeren van opdracht
Overschrijding van kosten of budget
Advisering buiten uw hoedanigheid
Boetes en afkoopsommen
Precies weten wat de verzekering wel of niet vergoed?

U leest het in de polisvoorwaarden
Onze verzekeringen
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Covermij heeft in overleg met de beroepsorganisatie NBBI een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. De verzekering kent ruime verzekeringsvoorwaarden voor de bewindvoerder. De nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt vergaande dekking voor de aansprakelijkheid van de bewindvoerder ten gevolge van een beroepsfout.
Bereken uw premie en vraag een vrijblijvende offerte aan!
2 minuten
Aangeboden door uw beroepsorganisatie
Lagere premie dan reguliere verzekeringen
Afgestemd op de dagelijkse praktijk
Met een paar klikken online geregeld!
Veelgestelde vragen
Voor wie is de Verzekering bestemd?
De verzekering is bestemd voor de bewindvoerder met een in Nederland gevestigde praktijk of onderneming. De verzekeringnemer kan een zelfstandige persoon die een onderneming voert (zzp'er) zijn of onderneming als rechtspersoon. Een Kvk inschrijving is vereist.
Wie zijn verzekerd?
Tot de verzekerden behoren de vennoten, compagnons, maten, bestuurders, commissarissen en toezichthouders van de verzekeringnemer samen de ondergeschikten van de verzekeringnemer. Hiertoe behoren ook tijdelijke krachten, stagiaires, inleenkrachten e.d. voor zover zij werkzaamheden uitvoeren voor de verzekeringnemer. De verzekering is ook gericht op de zelfstandige als verzekeringnemer.
Wat biedt de verzekering?
De verzekering is een combinatie van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kort gezegd;                      - de bedrijfsaansprakelijkheid dekt aansprakelijkheid voor materiële schade aan personen en zaken.                                        - de beroepsaansprakelijkheid dekt de aansprakelijkheid voor financiële schade die opdrachtgever lijdt.
Waar vind ik meer informatie?
Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzekering. U kunt ook vrijblijvend advies vragen aan een van onze adviseurs. Bel:
010 333 1151